• 30 dagen geld terug garantie
  • 100% veilig afrekenen
  • Levenslang toegang
  • Direct toegang
  • Veilig afrekenen

256-Bit SSL Encryptie

30 dagen geld terug garantie

U bent volledig beschermd door onze 100% geld-terug-garantie. Als u de komende 30 dagen onze producten niet leuk vindt, dan betalen wij graag uw geld terug.

Nico van der Heijden

Doe-het-zelver

Hoewel ik al sinds mijn eerste huis (in 1987) aan het klussen ben, en ook de nodige bouwtekeningen, boeken en plannen heb gezien. Is dit simpelweg het beste tot nu toe! Niet alleen het feit dat dit pakket meer plannen bevat dan je ooit nodig zult hebben, maar daarnaast is alles ook nog eens duidelijk en goed te volgen.

Ja! Hoewel het om ruim 10.000 tekeningen gaat, kun je alles eenvoudig terugvinden. Alle tekeningen zijn netjes gerubriceerd en in een mum van tijd te vinden. Als je bijvoorbeeld een buitenkeuken wilt maken, ga je naar ‘buitenkeuken’. Je krijgt dan alle projecten en tekeningen die hier thuishoren.

Ja! Met de ruim 10.000 bouwtekeningen heb je een onuitputtelijke bron van inspiratie tot je beschikking. Bovendien bespaar je met het klussen veel tijd omdat je niet op zoek hoeft te gaan naar een geschikte tekening. Ook krijg je een lijst met materiaal. Scheelt een hoop uitzoekwerk!

Ja! Iedereen die een plank op maat kan zagen, kan uit de voeten met de bouwtekeningen. Ze beschrijven stap-voor-stap hoe je te werk moet gaan.

Nee. Misschien als je voor het eerst kijkt, maar je snapt snel het systeem. En als je dat doorhebt, is elke tekening in principe een fluitje van een cent.

Ja, het klopt: slechts 0,00047 euro per tekening. Maar dat wil ik aanpassen. Ik ben bezig met een webshop waarin ik de tekeningen aanbiedt variërend van 17 tot 47 euro per stuk. Ook in dat opzicht doe je er slim aan snel in te stappen.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...